Schriek Motorsport

Schriek Motorsport is in 2015 opgericht door Ferry Schriek voor het verlenen van onze diensten gericht op de autosport. Ferry Schriek, zelf gepassioneerd autosport liefhebber en één van de laatste 10 van de 1000 deelnemers van de welbekende Marlboro Challenge in 1985, is buiten de oprichter ook technisch specialist binnen het bedrijf. We richten ons met name op deelnemers van de door de DNRT georganiseerde BMW e30 cup of e30/e36 straat rijders.

Schriek Motorsport is in 2007 begonnen in de kartsport met Délano Schriek. Van de mini-cursus op Circuit Strijen tot het strijden voor iedere meter bij de races van Chrono Karting, waarin onder andere bekende namen uit de kart-/autosport deelnamen, zijn we op dit moment actief in de altijd competitieve races van de DNRT BMW e30 cup waarin +/- 30 rijders strijden voor de overwinning.

Door onze activiteiten in de BMW e30 cup en ons uitgebreide machine-park kunnen wij voor zowel auto’s voor op het circuit als op openbare wegen custom-made onderdelen ontwerpen en ontwikkelen en bieden daarbij diverse diensten voor de rijder welke geen tijd of technische kennis heeft voor het succesvol uitvoeren van de benodigde werkzaamheden.

In het kort:

  • Opgericht in 2015
  • Gereden ronden 569
  • Gereden racedagen 10
  • Behaalde punten 1337