Racen in de BMW e30 cup

De BMW e30 cup is één van de grootste raceklassen van de DNRT en de Nederlandse autosport. Jaarlijks rijden er meer dan 60 coureurs mee in het kampioenschap van 6 of meer racedagen in binnen- en buitenland. Met de door de rijders zelf gebouwde of gehuurde BMW van rond de 1000 KG en een vermogen van 170pk is spektakel en plezier gegarandeerd.

Schriek Motorsport neemt zelf deel aan de BMW e30 cup met diverse rijders als Délano Schriek en Johan Jansen, maar ook met liefhebbers welke één racedag willen rijden. We onderhouden en repareren motoren, maar bouwen ook complete raceauto’s tot in de precisie op. Niet alleen voor mensen die géén technische kennis en/of mogelijkheden hebben, maar ook voor onszelf. En dit alles uit onze eigen ervaring in de BMW e30 cup.

Schriek Motorsport op pole-position tijdens de laatste race van de BMW e30 cup van het seizoen op Circuit Park Zandvoort

De races van de BMW e30 cup kunnen, afgezien van eventuele parkeerkosten, gratis worden bezocht. Door de open sfeer kunt u prima langskomen tijdens één van de racedagen om het spektakel van de BMW e30 cup van dichtbij mee te kunnen maken en te spreken met alle rijders en teams op bijvoorbeeld het circuit van Zandvoort.