Nieuwe partner: BMW E30 Club Nederland

Net voor de start van het nieuwe seizoen 2018 is ook de BMW E30 Club partner geworden van Délano Schriek en Schriek Motorsport. En we kunnen wel zeggen dat de BMW E30 Club niet zomaar een partner is, want ze zijn de enige officiële BMW E30 Club die door BMW erkend is in Nederland. En daar zijn wij als Schriek Motorsport best een beetje trots op.

Tijdens het seizoen 2017 mochten we al een behoorlijk aantal leden van de BMW E30 Club verwelkomen op Zandvoort, Zolder en zelfs in Assen en hebben we in de zomer van 2017 een grote groep liefhebbers van de BMW E30 mogen verwelkomen tijdens één van de drie barbecues in Nederland.

Met deze nieuwe samenwerking gaan we natuurlijk weer mooie resultaten proberen te behalen in de BMW E30 Cup en zijn de leden van de BMW E30 Club van harte welkom om een kijkje te komen nemen tijdens één van de racedagen dit seizoen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de BMW E30 Club of zelf ook lid worden? Bezoek dan snel de website via bmwe30club.nl en deel de passie voor BMW E30.