Dutch National Racing Team

De DNRT is dé grootste organisator van Nederland waarin autosport op amateurniveau betaalbaar kan worden beleefd. Samen met Huub Vermeulen en Ria Waterreus is de DNRT uitgegroeid tot de organisator van o.a. de BMW E30 Cup, de Mercedes-Benz SLK-Cup en de MAX5 Cup waarin een grote hoeveelheid leden samen racen voor de overwinning.

Schriek Motorsport Voor Op Een Grote Groep Rijders In De Bmw E30 Cup

Bij Schriek Motorsport nemen we met Délano Schriek deel aan de BMW E30 Cup en op onregelmatige basis aan lange afstandsraces die door de DNRT jaarlijks worden georganiseerd. In combinatie met onze ervaring op het circuit bieden we diverse diensten aan om coureurs bij de DNRT, de HARC en de ACNN te ondersteunen bij de opbouw van complete raceauto's, het onderhoud van motoren en veel meer. Zo gingen o.a. Björn Hees en Johan Jansen met een door Schriek Motorsport opgebouwde raceauto het circuit op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem voor meer informatie en/of vragen contact op met Schriek Motorsport. We helpen u je graag verder met jouw avonturen bij de DNRT met een raceauto die tot in de perfectie is opgebouwd.