Intrax Suspension Technology

Schriek Motorsport is officieel dealer en leverancier van Intrax Suspension Technology: Dé Nederlandse fabrikant van hoogstaand veringtechnologie met meer dan 30 jaar ervaring op het allerhoogste niveau van autosport.

Waarom kiezen voor Intrax?

Voor veel coureurs is het zoeken naar de juiste afstelling van de raceauto een tijdrovende bezigheid waarin regelmatig de afstelling niet helemaal naar wens is en hierdoor verlies in rondetijden of uw positie in de eindklassering kan betekenen.

De ervaring leert dat vele coureurs hierdoor een hoop plezier in de autosport verliezen, omdat de focus meer op de afstelling dan écht racen ligt. Schriek Motorsport adviseert coureurs dan ook te investeren in een op maat gemaakte Intrax-set voor uw raceauto. Hierdoor kunnen zowel ervaren als beginnende rijders nog grote stappen maken en genieten van de flexibele mogelijkheden welke het systeem u kan bieden. De afstelling van de Intrax-set is vanuit de fabriek nagenoeg perfect en kan naar eigen wens worden afgesteld op uw eigen rijstijl. Het afstellen van een Intrax-set kan in vergelijking met uw oude set op de racedag nog op iedere situatie worden aangepast waardoor het vinden van een klein beetje tijdverbetering steeds dichterbij is. Het eindresultaat? Nog meer plezier tijdens racedagen en een absoluut verbeterde rondetijd.

Neem contact op

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Intrax of Schriek Motorsport? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we al uw vragen en wensen kunnen bespreken. Bel ons op 06 4521 3268, stuur een e-mail naar info@schriekmotorsport.nl of spreek ons aan op het circuit.